Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

3 populære produkter fra Kähler, der egner sig som værtindegave

Kähler er kendt for deres mange smukke produkter, der egner sig perfekt ind i de danske hjem. Af samme årsag er de oplagte som værtindegave. Her får 3 eksempler på Kähler-produkter, der egner sig som værtindegave.

Det er vigtigt, at du har en værtindegave med, når du kommer til en stor begivenhed – eller en hvilken som helst begivenhed, uanset hvor stor den end måtte være. Værtindegaven er en gave, som hverken må være for dyr eller for billig.

Her egner Kähler-produkterne sig særligt, da de er gjort i et lækkert, tidssvarende og alligevel klassisk design, som passer perfekt ind i ethvert skandinavisk hjem. Du kan med fordel investere i et produkt fra Kähler, hvis du skal finde en god værtindegave.

#1: Saucekande fra Hammershøi-serien

Saucekander er ikke noget, der er fast inventar i de danske hjem længere – og det er ærgerligt. Saucekanden har en helt særlig funktion, da vi i Danmark er glade for saucer i alskens afskygninger, og sådan har det altid været.

Hammershøi er navnet på en serie, rummer en lang række forskellige produkter, men særligt saucekanden er et levn fra fortiden, som sagtens kan tåle at blive støvet af og komme frem i lyset. Med denne model får du en moderne og alsidig saucekande, der egner sig perfekt som værtindegave.

#2: Vase fra Botanica-serien

Vaserne fra Kählers Botanica-serie er den perfekte værtindegave. Det gælder især, hvis der medfølger et par smukke blomster, som hører til vasen. Vaserne fås i et fornuftigt prisleje, der hverken er for dyrt eller billigt – men den vil helt sikkert bringe glæde som værtindegave.

Du kan få Kählers Botanica-vaser i flere forskellige farver og størrelser, men alle har den samme karakteristiske form, som kendetegner serien. Du kan derfor med garanti finde en smuk vase, der passer perfekt til anledningen.

#3: Skål fra Unica-serien

Unica-serien rummer en lang række lækre og unikke produkter, der er oplagte som værtindegave. Særligt skålen fra Unica-serien er et oplagt valg, da den på én og samme tid trækker tråde til fortiden og er gjort i et nutidigt design.

Her er tale om en klassisk skål, der alligevel fremstår moderne og med garanti vil skille sig ud, uanset hvilket rum den placeres i. Samtidig fås den i et fornuftigt prisleje, som gør, at den er oplagt, hvis du er på udkig efter en værtindegave, som ikke vælter budgettet, men som du stadig kan være bekendt at give.