Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

3 ideer til hvordan du kan bruge vaser til andet end blomster

Vi forbinder altid vaser med fine blomster og smukke buketter. Det er klart, for det er jo også formålet med en vase. Skil dig ud fra mængden og brug din flotte vase til andet end blomster. Brug den i køkkenet, på badeværelset eller på kontoret.

Der er mange muligheder for at skabe et fedt look i hjemmet, hvis man bruger sine vaser til andet end blomster.

Her kommer nogle gode ideer til anden brug af vaser. På den måde får du nyt til hjemmet uden at købe nyt.

1. Plant en kaktus i din vase

Mangler du en urtepotte til din nye fede kaktus eller hyacint? Hvis man tænker ud af boksen, kan andet bruges. F.eks. din vase. Ofte har man vaser i forskellige diameter, så derfor har man ofte en, der lige passer til det, du skal bruge den til. Høje, lave, ja, uanset så er de alle fede med en plantet blomst eller kaktus i. De kan stå alle steder i hjemmet og pynte.

De giver et nyt udtryk og ser anderledes og smukt ud. Vasen kommer virkelig til sin ret på denne måde. Se meget mere indretning på familiemor.dk.

2. Få styr på make-up penslerne

Vaser kan også bruges på make-up bordet. Kender du til ikke at have styr på dine make-up pensler. Fyld dine pensler i en fin vase, og du har både styr på penslerne samtidig med, at det ser fedt ud.

Hvis du ikke har så mange pensler, eller vasen er for høj, kan du med fordel fylde lidt småsten i bunden. Så kommer penslerne højere op og kan stå fast. Dette er en super fed ide, der skaber en lidt anderledes stil. Helt sikkert et kæmpe hit, og vasen bliver brugt til andet end blomster og buketter.

3. Ny holder til dine kaffekapsler

Trænger du til lidt fornyelse i dit køkken? Eller har du bare aldrig styr på dine kaffekapsler, og tager du dem direkte fra kartonnen? Måske det er en ide, at bruge en fin vase til dette formål? Stil evt. krus eller andre pynteting ved siden af for at skabe en sammenhæng i stilen. Det ser fedt og anderledes ud.

Ved at bruge en vaske til dine kaffekapsler får du ikke kun styr på kapslerne, men også en fed stil i køkkenet. Vaser kan virkelig bruges på mange andre måder, end den traditionelle. Kun fantasien sætter grænser. Prøv dig frem. Læs mere her.