Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

3 populære blomstervaser som kan pynte i enhver bolig

Der er meget få danskere, som ikke på et eller andet tidspunkt i løbet af et år har blomster i deres hjem. Derfor giver det da også god mening, at de fleste af os har en eller flere blomstervaser.

De klassiske blomsterbeholdere er da også ofte et hit, når der skal købes gave til kvinden, der har alt eller op til mors dag. I dag kan stort set alle varianter af blomstervaser shoppes på internettet, og derfor er det da også en forholdsvis nem og sikker vinder, når der skal findes på en gave.

Hvilken type vase, som du skal gå efter næste gang, du køber en blomstervase, det får du her lidt inspiration til.

Den klassiske

Du går aldrig galt i byen med en helt klassisk blomstervase. Den klassiske runde elle aflange form i neutrale former passer ind i enhver bolig.

De går til langt de fleste typer af blomster, og de hverken skiller sig ud positivt eller negativt. Derfor er denne klassiske type vase altid god at have stående i skabet, da den kan trækkes frem til enhver lejlighed.

Den farverige

Er du til lidt flere farverige pyntegenstande, og har du jævnligt afklippede blomster i dit hjem, så kan du gå efter en lidt mere farverig vase. De kan fås i stort set alle typer af farver, men især den blå farve har slået igen som en solid farve for blomstervaser.

De blå blomstervase fås i mange udgaver af blå lige fra lyseblå, rigtig blå, gennemsigtig blå og mørkeblå.

Vil du gerne have dine blomster matcher dine vaser på farven, så kan du sagtens gå efter at have lidt forskellige vaser i lidt forskellige farver, så du er klar til at hive den perfekte vase frem, når du modtager blomster næste gang.

Den moderne

De seneste år er mange producenter af blomstervaser begyndt at udfordre de klassiske runde eller firkantede former. Det betyder, at du i dag kan få vaser i alverdens forskellige og sjove former og varianter.

Det lader sig afspejle i vaser med mønstre på, vaser med bobler eller andre pyntegenstande på siden, eller vaser der har form efter et dyr eller andre sjove genstande.

Disse lidt anderledes og specielle blomstervaser passer godt ind i de fleste hjem, der giver plads til lidt anderledes genstande og særheder. I dag kan man også få vaser med hank, der gør dem nemmere at flytte rundt på.